GRUPP OCH FÖRENINGSERBJUDANDE INFÖR 2018

För er som vill boka en större grupp (träningsgrupp, subgrupp till vättern, kompisgäng etc, minimum 10 cyklister) erbjuder vi nu ett subventionerat pris för Shimano LVG, anmälan med egen kod för att enkelt hamna i samma startgrupp samt egen motorcykel för bästa säkerhet (minst 20 anmälda per grupp). Vi har ett begränsat antal motorcyklar, så först till kvarn…

Samtidigt tycker vi att det ska löna sig att vara medlem i en cykelklubb och därför har vi också ett subventionerat erbjudande till Sveriges alla cykelföreningar.

Om er grupp eller förening vill ta del av erbjudandet skickar du ett intressemejl till morgan@sprocketevent.se

Välkomna till Uppsala slott och Uppsala Bike Weekend 18-20 maj

UNT BIKE WEEKEND VÄXLAR UPP OCH BLIR UPPSALA BIKE WEEKEND

Hej cykelvänner!

Nu byter UNT Bike Weekend namn till Uppsala Bike Weekend. Vi är oerhört tacksamma för att Upsala Nya Tidning (UNT) har gett oss äran att nyttja deras varumärke de senaste åren. Vårt samarbete är en stor anledning till varför vi på kort tid blivit Sveriges tredje största cykelevenemang.

UNT kommer även i fortsättningen vara en av våra absolut viktigaste sponsorer, nu i rollen som vår renodlade mediepartner.

Namnbytet gör vi för att vår helg har växt sig så stor och att allt fler deltagare från andra delar av Sverige väljer att besöka oss. Då vill vi sätta än mer fokus på vår hemstad och kopplingen som finns här till cykel.

Nytt datum 2018

Vi passar också på att flytta helgen en vecka till 18–20 maj 2018.

Upsala CK väljer att säga upp vårt avtal

Upsala CK har valt att säga upp det löpande avtal vi har haft tillsammans och konsekvensen blir att vi inte längre kan använda varumärket Skandisloppet i framtiden. Vi tackar UCK för de här åren och önskar dem all lycka i framtiden.

Uppsala Bike Weekend 2018 kommer bestå av

  • Shimano LVG, motionslopp på landsväg 167 och 85 km
  • Pearl Izumi MTB, motion och tävling på mountainbike 51 och 28 km
  • Uppsalatrampet, ett motionstramp för alla 30 km
  • Uppsalaklassikern, för dig som vill ha en riktig utmaning, LVG och MTB
  • Pelle Svanslös Cykeldag, vår barndag med trafiksäkerhet som bärande tema.
  • Mountainbike-tävling för barn.

Fler nyheter inför 2018

Uppsala Bike Weekend fortsätter att jobba för att främja cykelsporten i Sverige. Vi tycker att det bästa sättet är att satsa extra på våra barn. Därför kommer vi lägga till en mountainbike-tävling för barn under lördagen nästa år. Mer info och inbjudan kommer under hösten.

Som ni ser är alltså ryggraden kvar i Uppsala Bike Weekend. Så trots nytt namn på helgen/loppen är det samma lopp och samma arrangör. Nu får vi dessutom möjligheten att satsa ännu mer på de breda motionsloppen och er cyklister som gör vår helg till en av Sveriges största cykelfester.

För att ta del av nyheter, information och tävlingar under hösten föreslår vi att ni kikar in här på vår hemsida (lanseras senast 1 okt.) eller följer ni oss på Facebook.

Anmälan öppnar som vanligt 1 november. För er som redan nu vill anmäla intresse för vårt grupperbjudande mejlar till info@sprocketevent.se

Vi ses i Uppsala 18 – 20 maj 2018!

Med vänliga hälsningar

Morgan Blom
Uppsala Bike Weekend
www.uppsalabikeweekend.se
www.facebook.com/UppsalaBikeWeekend/
info@sprocketevent.se

Uppsala Bike Weekend är under uppbyggnad!

Anmälan för 2018 öppnar 1 november 2017!

Följ Cykelfrökens blogg!

Cykling eller OS

Cykling eller OS

I morse bänkade sig coachen framför TV:n - det var ju herrarnas linjelopp, följt av damfotboll. Hm..... det var alltså viktigare än en morgontur med fröken. Fröken bet i det sura äpplet att bli ratad på grund av OS och gav sig ut på en riktigt bra runda -helt själv....

läs mer
Bästisen – och vad hände med pulsen?

Bästisen – och vad hände med pulsen?

Fröken har en bästis - han heter Calle. Utan Calle skulle frökens sommarlov vara så mycket tristare och fröken själv så mycket mer otränad. Tänk vilken kompis som både ger upplevelser och fixar formen på samma gång. Det är en riktigt bästis. Idag har Calle och fröken...

läs mer
Om om om – och lite annat

Om om om – och lite annat

Dagens runda med S och coachen var händelserik. Det hela började med att S, när vi mötte upp honom, pratade om sin kedja på ett sätt som fick både fröken och coachen att tro att det var ett STORT problem. Det visade sig efter tio minuter att S problem var att kedjan...

läs mer
Möller Bil Uppsala
Sponsor - Uppsala Vatten
Tidtryck
Skoda
MLT
Hyrtältet