Uppsala Bike Weekend 2021

Anmälan är öppen – hjälp oss skapa Uppsala Bike Weekend 2021

Anmäl dig till UBW 2021

Vår & Sommarerbjudande

Som ni tidigare sett har vi ställt in årets Uppsala Bike Weekend, i dessa tider var det ett enkelt beslut att ta. Därför ska vi nu lägga all tid vi har på att göra Uppsala Bike Weekend 2021 till det bästa hittills.

Vi har nu skapat ett vår/sommar-erbjudande inför 2021 där ni har möjligheten att hjälpa oss att förverkliga dem drömmar vi har inför kommande cykelhelg.

Vilka drömmar har vi då, jo, vi har våra drömmar, vi har era drömmar och tillsammans vill vi att det ska bli en gemensam dröm som mynnar ut i det bästa Uppsala Bike Weekend någonsin.

Därför kommer vi bjuda in alla som anmäler sig till UBW 2021 till en helt ny community, döpt till Unprecedented Board With Cycling Knowledge (UBW CK) med grunden i en Facebookgrupp. Här kommer ni kunna vara med och påverka via diskussioner, omröstningar, ge idéer etc.

Självklart ser vi detta i förlängningen som något mycket större. En community där vi gör massor av bra grejer i cykel-Sverige. Vi gör det tillsammans!

Vi kommer helt enkelt starta den största workshopen i Uppsala Bike Weekends historia, allt för att vi gemensamt ska kunna skapa världens bästa Uppsala Bike Weekend 2021.

UBW CK beräknas att starta någon gång under april månad.

Om du vill vara med och påverka eller stödja UBW 2021, anmäl dig redan nu

MTB motion/tävling 51 och 28 km: 500kr, 16 maj 2021
MTB familjeklass: 350kr, 16 maj 2021
Landsväg 85 och 167 km: 500 kr, 15 maj 2021
Landsväg 30 km: 350 kr, 15 maj 2021
Uppsalaklassikern MTB 51 km & LVG 167 km: 950 kr, 15-16 maj 2021

Eftersom vi gemensamt ska skapa UBW 2021 kommer det inte finnas mer information tillgängligt för nästa års lopp nu, men ni kan förvänta liknande sträckor som det alltid har varit, med eventuellt mindre justeringar.

Vi vill passa på att tacka nedan sponsorer som trots rådande omständigheter fortsätter att vara partners till oss under 2021. Ni är fantastiska, stort TACK!

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR ANMÄLD TILL 2020

Om du inte fått mejl från oss tidigare, mejla info@neptron.se

Tänk på att mejlet som gått ut från Neptron, vår leverantör av anmälningstjänsten, enbart gått till de som anmält sig, har någon annan anmält dig är det i första hand den personen du ska kontakta.

Nedan val erbjuder vi dig som är anmäld till 2020.

1. Du skjuter upp din startplats till 2021 och får tillbaka mellanskillnaden mot ovan kampanj. Ex: Har du betalat 695 kr, så betalar vi tillbaka 195 kr och du behåller din plats till UBW 2021.
2. Du skjuter upp din startplats och efterskänker mellanskillnaden.
3. Vi återbetalar din startplats till fullo.

Vi är tacksamma om ni gör ert val fortast möjligt, erbjudandet gäller april ut och de som då inte har gjort något val flyttas till 2021 enligt punkt 2 ovan.

Tillsammans ser vi framåt!

Morgan & CK UNI
Uppsala Bike Weekend

Cykelfrökens Blogg

Cykla i oktober – klokt?

Cykla i oktober – klokt?

Andra rundan på tre dagar där fröken undrar om det här med oktobercykling är så himla kul. Det började i lördags. Coachen och fröken skulle bo på herrgård och vi tog, givetvis, och packade in cyklarna i bilen. Målet var att ta en runda innan incheckning och allt...

läs mer
Cykelbanor – ????

Cykelbanor – ????

Dagens gråvädersrunda började och avslutades på fina cykelvägar. Ni veta sådana vägar där en prydlig linje är ritad och den ena sidan är för gående och den andra för cyklister. Linjen är heldragen och det är symboler ritade i asfalten. De verkar dock inte så lätta att...

läs mer
Solo i höstblåsten

Solo i höstblåsten

Lördag = fröken vill träna! Och bästa träningen är trots allt cykling. Ute blåste det rejäla höstvindar och det var solorunda som gällde. Coachen cyklar nämligen fortfarande runt i Spanien och där är det definitivt inte höstväder - nej då fröken är INTE avundsjuk på...

läs mer
Skoda
Möller Bil Uppsala
Tidtryck
Hyrtältet

Uppsala Bike Weekend arrangeras av