Uppsala Bike Weekend 2021

Anmälan är öppen – hjälp oss skapa Uppsala Bike Weekend 2021

Anmäl dig till UBW 2021

Vår & Sommarerbjudande

Som ni tidigare sett har vi ställt in årets Uppsala Bike Weekend, i dessa tider var det ett enkelt beslut att ta. Därför ska vi nu lägga all tid vi har på att göra Uppsala Bike Weekend 2021 till det bästa hittills.

Vi har nu skapat ett vår/sommar-erbjudande inför 2021 där ni har möjligheten att hjälpa oss att förverkliga dem drömmar vi har inför kommande cykelhelg.

Vilka drömmar har vi då, jo, vi har våra drömmar, vi har era drömmar och tillsammans vill vi att det ska bli en gemensam dröm som mynnar ut i det bästa Uppsala Bike Weekend någonsin.

Därför kommer vi bjuda in alla som anmäler sig till UBW 2021 till en helt ny community, döpt till Unprecedented Board With Cycling Knowledge (UBW CK) med grunden i en Facebookgrupp. Här kommer ni kunna vara med och påverka via diskussioner, omröstningar, ge idéer etc.

Självklart ser vi detta i förlängningen som något mycket större. En community där vi gör massor av bra grejer i cykel-Sverige. Vi gör det tillsammans!

Vi kommer helt enkelt starta den största workshopen i Uppsala Bike Weekends historia, allt för att vi gemensamt ska kunna skapa världens bästa Uppsala Bike Weekend 2021.

UBW CK beräknas att starta någon gång under april månad.

Om du vill vara med och påverka eller stödja UBW 2021, anmäl dig redan nu

MTB motion/tävling 51 och 28 km: 500kr, 16 maj 2021
MTB familjeklass: 350kr, 16 maj 2021
Landsväg 85 och 167 km: 500 kr, 15 maj 2021
Landsväg 30 km: 350 kr, 15 maj 2021
Uppsalaklassikern MTB 51 km & LVG 167 km: 950 kr, 15-16 maj 2021

Eftersom vi gemensamt ska skapa UBW 2021 kommer det inte finnas mer information tillgängligt för nästa års lopp nu, men ni kan förvänta liknande sträckor som det alltid har varit, med eventuellt mindre justeringar.

Vi vill passa på att tacka nedan sponsorer som trots rådande omständigheter fortsätter att vara partners till oss under 2021. Ni är fantastiska, stort TACK!

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR ANMÄLD TILL 2020

Om du inte fått mejl från oss tidigare, mejla info@neptron.se

Tänk på att mejlet som gått ut från Neptron, vår leverantör av anmälningstjänsten, enbart gått till de som anmält sig, har någon annan anmält dig är det i första hand den personen du ska kontakta.

Nedan val erbjuder vi dig som är anmäld till 2020.

1. Du skjuter upp din startplats till 2021 och får tillbaka mellanskillnaden mot ovan kampanj. Ex: Har du betalat 695 kr, så betalar vi tillbaka 195 kr och du behåller din plats till UBW 2021.
2. Du skjuter upp din startplats och efterskänker mellanskillnaden.
3. Vi återbetalar din startplats till fullo.

Vi är tacksamma om ni gör ert val fortast möjligt, erbjudandet gäller april ut och de som då inte har gjort något val flyttas till 2021 enligt punkt 2 ovan.

Tillsammans ser vi framåt!

Morgan & CK UNI
Uppsala Bike Weekend

Cykelfrökens Blogg

Första på länge

Första på länge

Fröken har gått in i höstläge = vill inte cykla ute. Det är kallt, blåsigt och vått. Men, så händer det! En lördag med strålande sol, +5 grader och överkomlig vind. Fanns kort och gott ingen ursäkt! Coachen vägrade att följa med, men lånade ut sin varma cykelbyxor och...

läs mer
Målet nått!

Målet nått!

I kylig luft och med solig himmel gick fröken i mål i lördags. Målet var 300 mil på cykeln ute. Kändes härligt att nå målet med tanke på följande: Ryggen har hållit (ingen känningar av den diskförskjutning som förstört två cykelsäsonger) Den krossade armbågen, med...

läs mer
Måndag – och regnstänk

Måndag – och regnstänk

Måndagar borde automatiskt vara soliga, vindstilla och varma. Varför? Jo, för att fröken har sin lediga dag på måndagar. Trots att inte allt tre förutsättningarna var uppfyllda gav sig fröken ut och trampade. Det saknades sol och blåste. Behöver verkligen rensa...

läs mer
Skoda
Möller Bil Uppsala
Tidtryck
Hyrtältet

Uppsala Bike Weekend arrangeras av