Sitter varje dag och väntar på att posten skall vara så snälla och leverera ett paket som jag  väntar på från Holland. Dock verkar det som att det släpar lite fortfarande efter allt strul de hade efter att deras IT leverantörs serverhall havererade efter en kabelbrand. Stor eloge till personalen på postens huvudkontor, som trots haveriet kunde hitta mitt paket som var på väg då.

1546078_674830802539872_94301113_n

Men nu till nästa paket, har man en ram vill man ju gärna fortsätta bygga på ramen, inte allt på en gång – det blir för dyrt, men lite saker titt som tätt är bra så att man ser att något händer, det jag väntar in just nu är ju saker som gör att ramen helt plötsligt skulle se ut som en cykel, det vill säga – hjul, vevparti, styre och styrstam. Sadel och sadelstolpe fick jag med i köpet av ramen.

Nåja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge är ett gammal ordspråk, i mitt fall som har tålamod som … ja jag vet inte vad!  Denna väntan är ren tortyr, och jag undrar inte om man kan anmäla det till någon polis eller annan myndighet för omänsklig hantering alternativt tortyr, grov misshandel etc.?

Ha en bra dag
Fritz