För att skingra tankarna i morse var det läge för en cykelrunda. För att definitivt få bort tankarna från storbranden i Sala området bestämde jag mig för att köra hela rundan på lilla klingan. Fröken avskyr att cykla på lilla klingan en hel runda i ensamhet, vilket garanterat leder till skingrade tankar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En rejäl rumpa verkar det som…

Det var länge sedan jag utsatte mig själv för att cykla en hel runda på lilla klingan! Kommer dock klart och tydligt ihåg att när jag kom upp över 32 – 34 km i timmen och trampade på lilla klingan så hoppade rumpan på sadeln. Idag satt rumpan som klistrad på sadeln även när jag trampade i 38-40 km i timmen nedför en backe.

Frågan man nu automatiskt ställer sig är ”Hur mycket tyngre har frökens rumpa blivit i sommar?” (OBS! Coachen du behöver inte svara på frågan….)

Lilla klingan

Nöjd…. med att lilla klingan fungera så pass bra

I övrigt var det lika trist som vanligt att trampa på lilla klingan. Och när det gick lätt längtade jag efter att slänga i stora klingan och få lite rejält med fart. Men, det gick faktiskt ganska bra….INGEN tolva och drygt 27 i snitt. Men, det var inte KUL…..