Usch för dagens väder alltså. Vaknade upp till snöfall och då var det ett ganska lätt val att avskriva kvällens planer på SMACK-tempo. Känns så där lagom meningsfullt att hoja träningstävling i hemsk kyla och riskera att bli krasslig inför Östgötaloppet på söndag. Istället fick det bli att ställa upp temporaketen på trainern och avverka ett minipass med tröskelintervaller.

trainer3

Klappat och klart för tempoträning på (tristess)trainern

trainer2

Som liten motivationshöjare kikade jag på Baskien Runt

 Det fanns verkligen inte storslagna planer för dagens träning. Absolut inget pass för att formboosta eller köra skiten ur sig själv på något sätt, utan det var mest för att hålla igång kroppen och få lite tid på TT:n. Det var rätt uppenbart på förra veckans tempolopp att jag behöver mer tempoträning. Dels gick det ju långsamt och dels sken min ovana på tempojonnen igenom så pass att jag fick träningsvärk i ena axeln av att dunka tempoposition. Dessutom behövde jag ett break från pluggandet. Jag satt med min avtalsrätt och fick verkligen inte in ett skit i skallen – då är ett träningspass det enda rätta för att få koppla av en sväng och få ny energi till fortsatt plugg=)!

 trainer4

I ett försök att vara trendig bjuder jag på denna bild. Tycker ni att jag har talang för selfies;)? #selfie #fjortis

Avslutningsvis är det värt att uppmärksamma Jonas Ahlstrand, som tog sin allra första seger som proffs nere på Circuit de la Sarthe. Vi dödliga cyklister som har hojat velodrom med Jonas vet hur fruktansvärt stark han är och att han har fått till vinterträningen bra. Kul att han fick allting att stämma idag så att han fick visa vilken ruggigt snabb spurtare han är – stort grattis=)!