Fröjden, coachens son och fröken efter målgång förra året.

Det börjar bli hög tid att fixa sitt team inför Uppsala Bike Weekend. I vanliga fall brukar fröken vara ute i god tid med att utse sina lagmedlemmar, men i år har hon skjutit på det hela på grund av den förbaskade ryggen och höften. Men, nu börjar teamet bli klart.

Det blir 85 km i år. Något annat är uteslutet när fröken för tillfälle inte ens får cykla och teamet kommer i år att heta Team sjukfröken och inte Team cykelfröken som det gjort tidigare år.

Årets medlemmar är:

Coachen, givetvis, han har två viktiga arbetsuppgift ta vind och putta fröken uppför slottsbacken och andra eventuella backar.

Jo, hon får förnyat förtroende fastän hon stretchar mitt på vägen -Lilla ettermyra.

 

Fröjden, har varit med förr i dessa sammanhang och är en trotjänare. Kollega till fröken och dessutom en hejare på att bita i när det behövs. Frågan är dock om hon kommer att ha tid att träna något innan. Hon prioriterar körresa utomlands och stor fest på Malta FÖRE cykelträning. Hur tänkte hon då?

Värre än det här året kan det inte ha varit, Lilla ettermyran står i skydd och fikar lite…

 

 

 

Lilla ettermyran, även detta ett bekant namn i dessa sammanhang. Fröken och hon har själva kört 85 km ett år när det regnade och var isande kallt – burr.

Hon har även varit med på 167 km en gång, en runda som var JOBBIG, kommer fröken ihåg. Ettermyran är före detta elev till fröken, galet envis och är numera PT .

Coachens son? Hm…. han är tillfrågad men har inte tackat ja ännu. Undrar just om han blev avskräckt förra året när han gick i väggen på väg upp till Bergsbrunna.

Philip, en yngre förmåga som coachen känner. Fröken är liiitte orolig att han inte förstår att han ska ut och cykla med en klen, pipig fröken. Men, blir han för besvärlig får han väl åka lite fram och tillbaka och hålla koll på gruppen.

Fröken och Lilla ettermyran och när vi körde 167 km.

Eventuella hangarounds, kan vara så att någon till ansluter sig…

Cykelfröken, ska in normala fall inte ha några problem med 85 km (om man bortser från slottsbacken) men i år är frågetecken många. Hur ska det bli med ryggen? Har fröken någon kondis efter sitt träningsuppehåll? När ska cykelförbudet upphävas?

 

Oj… inser nu att det är FRÖKEN som är året svaga länk….