Dagens publik såg inte speciellt imponerad ut.

Fröken hade för en gångs skull läst på ordentligt om dagens vind. Den skulle öka rejält framemot lunch. Frågan var nu hur fröken skulle hantera detta?

Till saken hör att fröken är usel på att planera sin runda så att hon får medvind på slutet. Hon brukar bara köra och oftast slutar det med motvind på slutet. Men, idag gäller det att tänka till för fröken för hon ska ju köra ”lågpulspass”  och att då avsluta med kraftig motvind det är INTE smart.

Så nöjd med min cykel

 

När fröken kom ut, strax innan nio, gjorde hon något hon aldrig brukar göra, hon cyklade ned till macken och kollade in flaggorna. Vad säger ni om det?

Den lilla turen förbi macken gjorde att fröken körde en runda hon aldrig brukar köra. Valde helt enkelt en annan väg än normalt. Det var en bonus!

Har nästan gloria…

 

 

 

Hur gick det då med låg puls och motvind? Ja, pulsen höll sig nere. Fröken fick 87% i zon två och tio i zon tre, resten hamnade i zon ett. Tror till och med coachen skulle vara nöjd med frökens puls under rundans 65 km. Och fröken själv var galet nöjd med planeringen av rundan som gjorde att hon tog mest motvind i början och fick medvind och sida med på slutet. Fasiken fröken borde kanske kolla vinden lite oftare!