Sommaren har inte direkt blivit som jag tänkt mig. Att inte ha ork till sådant som man i vanliga fall finner glädjande och meningsfullt har varit jättetufft. Ett glädjeämne är i alla fall att jag fått mycket tid tillsammans med småsyskonen.

bild 1

Under sommaren har jag inte kunnat vara iväg på massa jippon medan Tindra och Carl haft sommarlov från dagis/skola. Då har det fallit sig naturligt att det blivit mycket barnpassning och att få se deras genuina glädje – oavsett om det är för att vi hittat fina blommor eller att Scooby Doo går på TV:n – har värmt mig inombords. Visst har det sina prövningar (hej blöjbyten och trötthetshumör), men tiden tillsammans betyder mycket i och med att jag annars mestadels bott och levt nere i Uppsala.

bild 2

Fincykling med Tindra. Ni kanske tror att jag som cykelnörd – med det typiska färgmatcharsyndromet som ett personlighetsdrag – har del i att outfiten matchar hojen, men så  är inte fallet. Det är nämligen så att jag har en stilmedveten lillsyrra som har koll på sånt själv, det är snarare så att jag får höra om jag inte satt på mig ”rätt” dress=).

bild 3

Det ska läras i tid, givetvis måste 3-åringen lära sig den ädla konsten att ta en dubbelselfie…;)