Ja från mina två andra arbeten alltså. tänker inte arbeta med Skandis Bike Weekend då eller som assistent till min dotter. Dessa dagar kommer jag lägga min själ för Svenska Cycling Plus i dagarna tre. Lite skoj men samtidigt lite skrämmande, bl.a. då jag skall ner till Holland träffa en f.d. världsmästare i disciplinen CX, utöver detta så skall jag testa en cross av ett speciellt märke och köra en del av banan som ett världsmästerskap har körts på.

Hm 90kg + 192 cm lång och de vill att jag skall springa med hojen i lös sand i en uppförsbacke! Det kommer att bli en syn för gudarna, jag får verkligen hoppas att de inte filmar eventet och lägger ut det på Youtube =) Sist jag sprang aktivt i tron att jag skulle kunna motionera var väl en 5-6 år sedan och dessa 5-6 km var en ren skär plåga, förstår inte det där med att springa när man kan glida fram på ett italienskt fullblod (även om ramen i dag är tillverkad i Taiwan) och bara njuta.

För mig är ju annars en Cross ett vinterredskap som man sätter skärmar och dubbdäck på för att få så mycket racerkänsla som möjligt även under vintern. Jag kanske ändrar uppfattning i slutet på januari.

Nåja, kul blir det och rapport om det hela kommer ni kunna läsa på Sv. cycling plus hemsida någon dag i februari.

Ha en bra dag
Fritz