Nu byter UNT Bike Weekend namn till Uppsala Bike Weekend. Vi är oerhört tacksamma för att Upsala Nya Tidning (UNT) har gett oss äran att nyttja deras varumärke de senaste åren. Vårt samarbete är en stor anledning till varför vi på kort tid blivit Sveriges tredje största cykelevenemang.

UNT kommer även i fortsättningen vara en av våra absolut viktigaste sponsorer, nu i rollen som vår renodlade mediepartner.

Namnbytet gör vi för att vår helg har växt sig så stor och att allt fler deltagare från andra delar av Sverige väljer att besöka oss. Då vill vi sätta än mer fokus på vår hemstad och kopplingen som finns här till cykel.
Nytt datum 2018

Vi passar också på att flytta helgen en vecka till 18–20 maj 2018.
Upsala CK väljer att säga upp vårt avtal

Upsala CK har valt att säga upp det löpande avtal vi har haft tillsammans och konsekvensen blir att vi inte längre kan använda varumärket Skandisloppet i framtiden. Vi tackar UCK för de här åren och önskar dem all lycka i framtiden.
Uppsala Bike Weekend 2018 kommer bestå av

  • Shimano LVG, motionslopp på landsväg 167 och 85 km
  • Pearl Izumi MTB, motion och tävling på mountainbike 51 och 28 km
  • Uppsalatrampet, ett motionstramp för alla 30 km
  • Uppsalaklassikern, för dig som vill ha en riktig utmaning, LVG och MTB
  • Pelle Svanslös Cykeldag, vår barndag med trafiksäkerhet som bärande tema.Mountainbike-tävling för barn.

Fler nyheter inför 2018

Uppsala Bike Weekend fortsätter att jobba för att främja cykelsporten i Sverige. Vi tycker att det bästa sättet är att satsa extra på våra barn. Därför kommer vi lägga till en mountainbike-tävling för barn under lördagen nästa år. Mer info och inbjudan kommer under hösten.

Som ni ser är alltså ryggraden kvar i Uppsala Bike Weekend. Så trots nytt namn på helgen/loppen är det samma lopp och samma arrangör. Nu får vi dessutom möjligheten att satsa ännu mer på de breda motionsloppen och er cyklister som gör vår helg till en av Sveriges största cykelfester.

För att ta del av nyheter, information och tävlingar under hösten föreslår vi att ni kikar in här på vår hemsida (lanseras senast 1 okt.) eller följer ni oss på Facebook.

Anmälan öppnar som vanligt 1 november. För er som redan nu vill anmäla intresse för vårt grupperbjudande mejlar till info@sprocketevent.se

Vi ses i Uppsala 18 – 20 maj 2018!

Med vänliga hälsningar

Morgan Blom
Uppsala Bike Weekend
www.uppsalabikeweekend.se
www.facebook.com/UppsalaBikeWeekend/
info@sprocketevent.se