UNT-Bike-Weekend

Jag har fortfarande svårt att förstå vad som hände! Obegripligt hur jäkla starka alla cyklister varit i helgen. Trots löjligt hård vind och få plusgrader så har ni trampat på utan gnäll, med en vilja av järn. Jag känner mig privilegierad över att ni valt att komma till Uppsala och cykla Skandisloppet. Om jag hade haft hälften av er vilja så hade UNT Bike Weekend varit vätternrundan nästa år. TACK!

Redigerat. Förlåt Glenn och Linda på Skarholmen. Förstår inte hur jag kunde glömma er, ni är otroligt viktiga för oss. Att styra upp 5000 portioner mat utan minsta problem är inte direkt en smal sak. Jag är ledsen att jag inte kunde erbjuda er bättre väder. Stort TACK!

Tack Uppsala Kommun för att ni ger oss förtroendet att låna Kommunens gator och torg. Det är värt allt för oss. Samtidigt vill jag passa på och tacka allmänheten för visad hänsyn, trots att ni får göra uppoffringar i ert resande är det sällan sura miner!

Alla sponsorer är viktiga för oss, men det finns några stycken som är extra viktiga. Mikael och Bill på HLL, Johan och Adam på Ramudden, Stefan Öhgren på Citygross, Mikael Larsson på Skoda, Magnus och Therese på UNT, Rikard Ohlsson på Shimano, Jonas Ekebacke på Uppsala Kommun, Mårten, Patrik och Håkan på Lindahl, och sist men inte minst Världsklass Uppsala. Utan ovanstående blir det inget Skandislopp, så från djupet av vårt hjärta och alla deltagare tackar jag för ert fantastiska stöd i våt torrt och BLÅSIGT.

Våra tävlingar har ur mitt perspektiv gått mycket bra. Allt från banmärkningen på Pearl Izumi MTB till en rejält tuff klunga på Scandinavian Race. Stort tack CK Uni och Upsala Ck.

Våra funktionärer har slitit hund denna helg för att vi överhuvud taget skulle kunna ha ett event i blåsten. Jag har aldrig sett maken till arbetsinsats. Tack Caisa Sindt, en bättre projektledare kan man inte ha, vad skulle jag göra utan dig? Göran och Micke från UCK, finns det något som ni inte kan fixa, jag tror ni tom skulle kunna laga silvertejp. Johan, din insats i kansliet är inget annat än världsklass. TACK!

Självklart vill jag också tacka övriga föreningar som varit med och stöttat längs banan eller med andra uppgifter, ni har varit otroliga! Ett extra tack Till Heby IF, Uppsala Rugbyklubb, Sala SS och Vesta IF.

Sist men inte minst vill jag med Sören i spetsen tacka Östra Aros MC. Den extra säkerheten som ni bidrar med gör att jag som ansvarig har mycket lättare att sova på nätterna. Idag var det en fröjd att se er formligen dominera flaggvaktandet i korsningen Sjukhusv./Dag H.

På ett personligt plan har helgen varit väldigt speciell. Jag är riktigt ledsen och bedrövad över att vi inte kan leverera det fantastiska eventet som vi planerat pga av det ***** vädret. Så nu hoppas jag verkligen att ni ger oss en chans till nästa år för jag vet att med bättre väder kommer vi kunna leverera ett fantastiskt event nästa år.

Med hopp om återseende

Morgan Blom
UNT Bike Weeekend