Är du anmäld till Skandisloppet? Grattis! Då har du chansen att cykla tillsammans med förre och regerande svenska mästarna i cykling, Marcus Ljungqvist och Michael Olsson! När? Den 12 april i Uppsala. Vi räknar med två timmar i sadeln innan vi bjuder på fika och sedan kan du delta i en frågestund/seminarium  med Marcus och Michael. Kostnad? Ingenting!

Om du är anmäld till Skandisloppet och vill cykla med Marcus och Michael anmäler du ditt intresse genom att mejla fritz.olsson@skandisloppet.se. Sista anmälningsdag är 5 april. De 200 först anmälda sig får nöjet att delta – först till kvarn får först mala. Och du! Vi cyklar den 12 april under devisen – Alla skall med.

Välkomna till Uppsala Slott den 12 april kl 10:00!

Marcus Ljungqvist har sedan 1998 varit internationellt proffs i flera stora lag. Han avslutade sin aktiva karriär som cyklist 2009 för att bli sportdirektör i ett världens bästa cykellag – Team Sky, som vunnit Tour de France två år i rad. Marcus var individuell svensk mästare 1996, 2001 och 2009.

Michael Olsson har varit proffs i svenska continentallag som Cykel City och People4You.  Hösten 2013 var han stagiare, d.v.s på provkontrakt, i World Tourlaget Argos Shimano. Nu är han proffs i det norska continentallaget Team Ringeriks-Kraft. Michael är regerande svensk mästare.