Landsväg

Ta chansen att cykla 167, 85 eller 30 km i vackra Uppland och alltsammans i de vackraste delarna av Uppsala. De två längre banorna går söderut mot den första gemensamma depån i Sigtuna och skiljs därefter åt. 85 km rullar tillbaka till Uppsala via Alsike, Mora stenar, Sävja och Nåntuna. 167 km rullar västerut mot Enköping och sedan norrut mot Järlåsa och Östfora innan det vänder tillbaka mot Uppsala via väg 272 och en avvikare genom Börje.

MTB / Tävling

Stad möter skog, vågar du anta utmaningen? Uppsala har alltid varit varit ett starkt fäste för cross-country och vad passar bättre än att start och mål är på klassisk mark vid Uppsala slott. Loppet som startar Söndagen 19 maj, tar dig snabbt ut i Uppsalas skogsområden via Sten Sture monumentet och bjuder på en magisk naturupplevelse när loppet vänder hemåt längs Fyrisån. Mer information och kartor med bansträckning!

Uppsalaklassikern

Uppsalaklassikern har vi skapat för er som vill köra båda våra discipliner. På Lördagen cyklar du 167 km landsväg och på söndagen 51 km MTB. De som genomförde Uppsalaklassikern 2015-2019 vittnade om att det var en rejäl utmaning.

Välkommen till en helg fylld av cykel för alla åldrar.

Här hittar du Sveriges bredaste utbud över landsväg och MTB. Tusentals cyklister väljer bland 5 motionslopp, 1 MTB-tävling och Pelle Svanslös Cykeldag för de yngsta. Så olja kedjan, pumpa däcken och ställ upp på den distans som passar just dig!

 

 

 

Välkommen till Uppsala 15-17 maj 2020