Stabil rygg

Har legat bakom en mycket bekant rygg på dagens runda. Kan konstatera att fröken trots ”Spanien hetta”  ute (31 grader) och rehab fortfarande kan bita sig fast i coachens bakhjul, trots att han inte höll ”frökenrehabfart”.

Fröken, Ellen och en runsten vad är den gemensamma nämnaren?

Nej, genomsnittsfarten ökade raskt med 2-3 km/h, jämfört med frökens rundor.  Coachen verkade ha glömt att fröken rehabar och givetvis blev det längsta rundan hittills, 52 km. Måste dock erkänna att fröken nästan glömt hur skönt det är med en stabil rygg framför sig i motvinden. Det har varit många solopass nu!

Tro det eller ej… coachen tillät fika! Hur magiskt var inte det… Härligt! Skönt att med en paus i hettan under ett parasoll i skuggan och lite kallt att dricka.

Coachen i fikatagen

Ännu mer magiskt var att vi såg en älg på cirka 20 meters avstånd… Coachen jagade den stackars älgen med cykeln när den började springa på vägen och filmade den med mobilen. Medans fröken skrek: ”Tänk om hon blir arg på dig och vänder om.”  Fröken såg framför sig hur en arg älgko ger sig på coachen på cykeln. Men, älgen skuttade in i skogen och stod i skydd av träden och blängde på de galna cyklisterna.