Denna lördag har verkligen gått i cyklingens tecken. Ska väl inte direkt klaga, cykling är ju – som bekant – något som jag tycker är förbaskat skoj. Större delen av dagen spenderades i Fjällnora där jag var med som ledare åt en av grupperna på det stora tjejlägret som går av stapeln hela helgen. Framåt kvällskvisten blev det en sväng till S1 för backintervaller.

Fjällnora8

På plats ute i Fjällnora och först undrade jag om jag hade kommit rätt. Få bilar med cyklar på taket och desto mer hundfolk. Hmm…

Fjällnora4

Men nejdå, jag hade kommit rätt. Det dök upp cyklister, träffade på Morgan och snart anslöt även Bella och Johanna.

Fjällnora7

Psst, Johanna, om du vill tjäna dig en fet hacka har jag ett tips. Försök kränga denna pärla till Roberth, han skulle kunna betala hur mycket som helst för rosa ramdekaler och de rosa Vittoria-däcken. Sedan bara slänga på en rosa styrlinda och flytta över hjulen som är prydda med rosa ekrar. Enda problemet är väl att ramen typ är 10 cm för liten, men det får gå, det skulle ju göra Robban mer aero;).

Fjällnora6

Välrustad grabb till dagens runda. Inte för att jag själv är rädd för att bonka – sånt håller jag inte på med;) – utan för att kunna agera gentleman om det skulle krisa för någon. Slutade med att jag klämde båda barsen efter passet för att jag var vrålhungrig=). #ingakonstigheter

Fjällnora3

Isabelle Söderberg och Johanna Nilsson blir intervjuade av UNT

Fjällnora5

Fjällnora2

Jag förstår absolut ingenting av mina hårdkörare i Pollacksbacken. Det kändes vedervärdigt dåligt och kastade in handduken redan efter två stycken. Hade inte någon träningsvärk i påkarna av gårdagens gymmande, men benen kändes sopiga ändå. Ingen rapphet och sista knäppan upp till rondellen vid Ångströms hankade jag mig fram i slow motion, typ som att studenterna där med sina rostiga hojar på 20 kg skulle kunna ställa av mig. När jag väl hemma laddar upp dagens träning visar det sig att jag tryckt årsbästa i watt på S1. Hur tusan kan det komma sig att det kändes så uselt när det i själva verket gick rätt bra!? Oklart hur man förklarar det alltså. Kanske är det så att backintervaller ska kännas skit, för när det känns skit är det kanske ett tecken på att man tar i tillräckligt mycket. Vad vet jag=).

 Tack för idag alla inblandade på Fjällnora-lägret. Ses igen imorgon=)!