En dryg månad efter ban-SM är det så dags att tävla på velodromen igen, denna gång är det Omnium bestående av flygande varv, sprint, poänglopp, scratch och eliminering som bjuds. Hoppas på snabba ben imorgon och gärna något pers.

Att det med jämna mellanrum arrangeras träningstävlingar av Velodrom CK gör vintern betydligt roligare. I längden blir det ganska tråkigt att bara nöta träning vecka efter vecka, jag vill testa vart jag står ibland och få känna på tävlingsnerven. För varje tävling blir man lite bättre taktiskt och förhoppningsvis kan jag spela mina kort rätt. På SM, i synnerhet på poängloppet, straffade sig min orutin på banan. Att gå på rött vid fel tillfälle var detsamma som game over…

Jag hoppas kunna putsa mitt personliga rekord på flygande varv på 11,65 och ta mig nedåt 11,50 som är lite av ett mål denna vinter. För övrigt vore det trevligt med någon grenseger, något som jag inte har lyckats med innan, och i totalen är definitivt siktet inställt på topp tre. På tidigare Omnium har jag blivit 3:a och 2:a. Ska det bli något slags mönster får jag väl bli 1:a nu då=)!