Härmed tackar jag för mig som bloggare hos Skandisloppet/UNT Bike Weekend. 

Som ni säkert har märkt har det varit sparsamt med bloggande från mig den senaste tiden. Sedan mitt boksläpp i december har livspusslet fått ytterligare en ingrediens, att driva eget företag. Firman ihop med skolgång och övriga vardagen har gjort det svårt att hitta tid för att blogga. Om jag ska ha en blogg vill jag kunna skriva regelbundet – och det kan jag inte göra som livet ser ut nu.

De två åren som bloggare här har innehållit både med- och motgångar. Höjdpunkterna som cyklist har bland annat varit tre medaljer på årets ban-SM, totaltrea i Seniorcupen 2015 och Vätternrundan på 6.59 (2014). Det som inträffade under 2014, att jag blev utbränd/övertränad, är inte bara den största motgången under dessa år. Det är även mitt livs värsta period. Oavsett om tillvaron har gått i dur eller moll har i alla fall Morgan Blom och Fritz Olsson på Skandisloppet funnits vid min sida. Jag vill tacka dessa herrar på ett personligt plan för stödet som de har gett.

För de som vill fortsätta följa mig som författare, cyklist och framtida idrottstränare hänvisar jag till firmans hemsida och sociala medier, se länkar nedan:

Firma Marcus Streijffert

Facebook

Instagram