Jag gillar skoldagar som inte är schemalagda. Plugga några timmar, bryta av för träning samt käk och sedan återgå till studierna igen. Det bästa jag kan göra när hjärnan börjar bli seg är att ta mig ett fyspass!

IMG_5489

När anatomin – rena rama glosorna – kändes motig var det hög tid för en kopp kaffe och dressa om till löparkläder

IMG_5485

Tog cyklocrossen bort till Hälsingberg för att slippa löpning på asfalt…

IMG_5484

Bra musik i lurarna är A och O för att överhuvudtaget kunna genomföra ett löppass!

IMG_5488

5 lugna kilometer i zon 2 blev det. Första kilometern använde jag bara för att komma igång och sedan fortsatte jag på utan att ha någon direkt plan för tempo och puls, mer än att det skulle kännas kontrollerat och bra. Eftersom jag typ inte har sprungit sedan förra hösten måste jag börja försiktigt… Det var rätt skönt att bara springa på måfå och inte ha någon tanke på tid, intervaller och träningseffekt. Mitt enda fokus låg på att inte springa vilse. Alltså lokalsinne är inte mitt signum och i Hälsingberg har jag inte sprungit sedan jag gick på högstadiet. Jag hittade i alla fall längs lederna och kände att passet var en alldeles lagom start på löpandet.

IMG_5490

Efter duschen blev det lunch bestånde av fullkornsris, sojastekt kyckling, broccoli, zuccini och lite thai sweet chili. Ett hett tips är att skiva zuccini och steka på – mycket gott!