Japp, dagens hojande ser jag som säsongens sista träningspass. Imorgon har vi avslutningsrace för TCT – med tillhörande fest – och från och med nästa vecka har jag min off season.

IMG_5394

Vad cykelrundan bestod av är väldigt oklart. Jag hade någon slags plan för cyklingen, att köra runt Varpan, Toftbyn, Sundborn och Hosjö. Den rutten följde jag i ganska exakt en kilometer, sedan tröttnade jag på den starka motvinden vid Tisken. Vände på klacken och tuffade på över Hosjö och Danholn istället. Det kan tänkas att jag ”råkade” trycka på lite i medvinden (dock utan att bärga något Strava-KOM). När det sedermera var dags för motvind på hemvägen gick det allt annat än snabbt. Även denna körning blev som någon form av intervaller – bara för att ta sig fram! Lagom skoj att se 340W och 18 km/h på displayen på platten, då blåser det ganska elak motvind… Jaja, får väl försöka se positivt på vinden och tacka för hjälpen att köra naturliga styrkeintervaller.

IMG_5396

Efter motvinden från Danholn och hem ansåg jag mig förtjäna fika. Eller ja, fika tycker jag mig alltid förtjäna, oavsett om jag har cyklat i 45 minuter eller 4,5 timme.

Det återstår att se hur benen är på morgondagens TCT, 115 km. Det enda jag vet på förhand är att det kommer bli förbaskat trevligt på festen sedan. Prima start på sin off season det!