Matlagning (om man bortser från diskandet då) är något som jag tycker är skoj och lite nya smaker är alltid spännande att testa. Precis som vanligt när jag gör biffar hade jag i fetaost idag, men istället för röd lök drog jag i små tomatbitar – mycket smarrigt om jag får säga det själv=).
1 kg köttfärs, 150 gram fetaost, en tomat, tre ägg, ströbröd, salt och peppar rörs ihop
Stekytan gör mycket för smaken så inleder alltid med förstekning av biffarna
Efter stekningen får biffarna fortsätta i ugnen, 15-20 min på 200 grader är det som gäller
Med Mando Diao i lurarna blir det ännu roligare att dona i köket=)!
Tar alltid för vana att koka lite extra potatis, är supergott att steka på potatisen som blir över dagen efter=)!
Mot slutet av koket åker broccolin i tillsammans med potatisen och morötterna
Dags att hugga in på fetaost- och tomatbiffarna med potatis, morötter, broccoli och den där magiska vita klicken kallad turkisk yoghurt=)
Senaste kommentarer