…Och idag var det jag. Hade absolut inga förväntningar inför Kinnekulleloppet, men att det skulle gå så här uselt var verkligen en besvikelse. Blev en tidig DNF pga årets (förhoppningsvis) sämsta ben.

Några 11 stigningar blev det absolut inte. Efter att mastern hade släppt oss i mördarbacken hängde jag i alla fall med uppför i klungan, men väl på platten – med sida-med – fick jag bittert erfara hur sopdålig jag var för dagen. Kunde inte ens hålla rulle, utan avståndet växte successivt framåt och att jag kunde få kontakt med klungan innan nästa klättring var bara tack vare att det blev en passivt tempo i klungan. Givetvis gick backe No2 skit och det blev ett varv solo innan jag kastade in handduken. Borde kanske att harvat vidare för tränings skull, men tyckte det var förbaskat tråkigt att ha så stumma ben så kunde inte motivera mig att fortsätta.

Kan summera helgen med två DNF och gårdagens 26:e plats. Nu blir det hem till Uppis igen och se över kommande veckas träning för att ha något att ge på söndag nere i Halmstad.