Temat för dagen har varit förberedelse. Hämta kärra för helgen, kitta tävlingshjulen och vila är väl ungefär det som hänt. Vilan är ju viktig så här inför race för att stå fräsch på startlinjen på Östgötaloppet. Imorgon blir det i alla fall lite rull inklusive ett par ”benväckarintervaller” för att inte segna till.

redo5

Lyxade till dagens lunch med gravad lax. Det bästa med gravad lax är att det innebär hovmästarsås – så gott! I övrigt två sorters sill och ett kok med potatis, morötter och broccoli.

redo4

Med posten kom (äntligen) tävlingschipet. Vad jag förstått ska det inte användas på Östgötaloppet (?), men hur som helst bra att ha det på plats och inte behöva hyra chip på SMACK framöver.

redo3

Bilen som disponeras över helgen. Superbra att UNT Bike Weekend ställer upp för att underlätta logistiken. När det kom på tal att det var en BMW – alla grabbars drömbil – blev jag väl inte direkt ledsen;).

redo2

Ny kassett och även ny tub framtill på tävlingshjulen (Dura Ace C50). Vem om inte klippan ”Dobban” ställer alltid upp och fixar. Kunglig hjälp därifrån=)!

redo1

När jag körde upp här slog det mig att det är exakt en månad kvar till Skandis GP, ett av årets stora mål för säsongen. Just här nere i Carolinabacken har det inte hunnit svida till än i låren och man ligger alltjämt kvar på ”storkakan”, fast innan man är uppe vid slottet hinner pulsen skjuta i höjden och smärtan bli påtaglig. Skönare att ta backen vid ratten än att hoja…