Jag är egentligen anmäld till dagens velodromtävling, men det kommer faktiskt bli en DNS för mig. Inte för att jag är sjuk eller skadad, utan helt enkelt för att varken lust eller fokus finns där just nu för race och massa mjölksyra.

Denna vecka har – minst sagt – varit innehållsrik. Det tillhör liksom inte vanligheterna att man släpper en bok och har företagslansering… Fram tills nyligen har jag knappt vågat tro på att boken skulle bli verklighet och nu när den väl är ute är det så fantastiskt mycket intryck och känslor på samma gång.

Även om jag har fått in ett par träningspass de senaste dagarna och haft en okej känsla, känner jag inget sug efter fem hårda velodromgrenar. Jag har tagit helgen för att landa lite och försöka smälta alla intryck som boksläppet har inneburit. Att umgås med vänner, njuta av god glass och slappa till en film har varit överordnat att leka elitcyklist.

Dock skippar jag inte denna trevliga velodromtävling helt. Nejdå, jag åker dit som åskådare, fikaminglar (ses vi Peter?) och för att överlämna ett par böcker. Jag kan rent ut sagt känna att det ska bli förbaskat skönt att hålla sig i sargen och inte vara med i matchen=)!

Första start är kl 13.30 idag (klicka här för mer info)