En aktiv tävlingshelg, med race fre-sön, står för dörren. Imorgon rullar vi UCK:are söderut för att i tur och ordning ta oss an Götene GP, Kinnekulle Cyclassic och Kinnekulleloppet, tre lopp med olika typer av utmaningar. Efter rull, cykelvård och packande känner jag mig redo för helgen=).

 22a maj2

22a maj

22a maj4

Det är med låga krav som jag kör nämnda lopp. Formen känns i sig god trots att dessa race inte har någon hög prioritet för mig, men det är egentligen inget av loppen som passar mig klockrent. GP-banan är väldigt tekniskt krävande och Kinnekulle-racen är mer lämpade för bergsgetter än tjockisspurtare. Att jag skulle nå en topplacering på Kinnekulleloppet, som på varje varv innehåller en kämpig stigning på ca 3 km, är väl ungefär lika (o)sannolikt som att San Marino någon gång skulle vinna fotbolls-VM…

 Det är väl möjligen på GP:et som jag kan ha någon chans, om jag kan vara tillräckligt snabb genom alla kurvor. Jag har i alla fall inga uttalade mål för något av racen, utan jag ser mest loppen som givande träning, nyttig erfarenhet och jag ska göra allt jag kan för att gneta mig med så att jag kan hjälpa de andra i laget som har bättre möjligheter att nå resultat. För söndagens Kinnekullelopp har jag förhoppningar om att vi i UCK kan få med oss något toppresultat=).

22a maj5

Kvällen har spenderats tillsammans med min kära mor på restaurang. Blev smarrig kalvfilé med hasselbackare och som det matmonster jag är så uppskattade jag de tilltagna portionerna=)

22a maj3

Avrundade med Panna Cotta. #Livskvalité