Träningen har inte riktigt kommit igång som planerat den här veckan. En grinig hals har nämligen tvingat mig till vila, men snart ska jag vara tillbaka på banan igen – utvilad och taggad.

Att jag har blivit småkrasslig är inte ett dugg förvånande. Småsyskonen hade sin beskärda del av förkylningar förra veckan och även om jag gjorde allt som stod i min makt med vitlök, C-vitaminer och dricka extra mycket vatten var det bara en tidsfråga innan jag skulle bli smittad också. Hade vissa känningar av halsen, men inget som sänkte mig och jag kunde gasa på när det vankades velodromtävling i lördags.

Tävlandet framkallade hosta och nu känner jag av halsen mer. I övrigt känner jag mig kry, ingen feber och jag kan jobba som vanligt på dagarna. Dock skippar jag träning tills halsen är 100%. Att hålla igång med snuva brukar inte vara några problem, men just halsont har jag respekt för.

Jag tror bara det kommer göra gott för kroppen och knoppen att ta´t lugnt i tre-fyra raka dagar, när jag sätter mig på testcykeln igen kommer musklerna vara fräscha och skallen mer sugen på att dra av några trösklar=)!