Uppslutningen till dagens pass var verkligen över förväntan. När jag lade ut om mina planer på distans mitt på en vardag var jag tveksam till om jag skulle få med mig någon annan cyklist, men vi blev faktiskt sex stycken – skoj! Det landade på ett distanspass på fem timmar i snällt tempo, en lagom start på min mängdvecka=).

distans 15e apr6

Gel – just in case of bonkning. Har för vana att alltid plocka med en gel för pass över 3 timmar, man vet aldrig när ”hammaren” är ett faktum…

distans 15e apr4

Dagens sällskap. UCK:are i form av Zander, Jonathan och Robin samt ”Hårfager” och Nils. Bra i dagens rätt hårda vind att vara några som delar på jobbet

distans 15e apr5

Psst Jonathan, om du vill tjäna dig en hacka så borde du sälja flaskorna till Robban. Tror att han skulle bjuda minst 500 kr/flaska för att få flaskor som matchar styrlindan och ekrarna i färg;)!

distans 15e apr3

Distans = obligatorisk fikapaus. Idag blev det morotskaka och kaffe i Rimbo. Alltså glasyren ovanpå, om det gick att beställa bara glasyr skulle jag kunna beställa ett par hundra gram, så gott=)!

distans 15e apr

distans 15e apr2