Just idag är det dock cykelfritt och till och med total vila från träning. Med fyra race under veckan känns det inte som någon lysande idé att smita iväg till gymmet för att dunka av 30 set djupa knäböj… Imorgon drar det i alla fall igång igen, först ut är gruppcykling i Campus1477:s regi och resten av veckan kommer bestå av tävlingar för egen del.

Dagens vilodag känns välbehövlig. Innan helgen var jag så fräsch att jag studsade runt som en studsboll så fort jag tänkte på cykling. Nu, efter 39 mil under helgen, är läget ett annat. Särskilt gårdagens hojande tog på påkarna, känns lite här och där att jag cyklade mellan Uppsala och Borlänge… Tack och lov behöver jag inte cykla tillbaka till Uppsala, utan jag och pärlan (läs hojen) får bila ned ikväll. Om jag känner mig mör nu så lär det inte vara någonting mot känslan på söndag kväll. Då har jag avverkat i tur och ordning: SMACK – dalbyvarvet (ons), Götene GP (fre), Kinnekulle Cyclassic (lör) och Kinnekulleloppet (sön). Det här med att ta sig an Kinnekullestigningen är inget som grejas med distanspuls, utan det kommer bli ett redigt kraftprov varje gång vi ska avverka backen på ca 3 km. Det ska i alla fall bli skoj med massa race och skönt med tävlingar med noll press på sig själv. Jag har inga som helst resultatmål för något av loppen, utan jag ser det mest som träning och mitt enda egentliga mål är att efter bästa förmåga hjälpa de andra i laget som har bättre förutsättningar att prestera uppför. Man behöver inte vara någon Einstein för att räkna ut att Kinnekulle INTE passar mig…

Nog om veckans tävlingsplaner och mer om morgondagen istället. Då ska jag och Merima leda landsvägscykling med Campus1477 igen. Senast var vi 12-13 deltagare som begav oss ut till Dalbyvarvet, hoppas givetvis att vi blir ännu fler nu=)! Det är lite speciellt denna gång eftersom vi har medlemsvecka på Campus denna vecka, vilket bland annat innebär att man som Campus-medlem får ta med sig en kompis (som ej har träningskort hos oss) som får vara med gratis. Läs mer här om alla förmåner under vår medlemsvecka. Ni som avser att vara med imorgon får mer än gärna komma med input på vart ni vill hoja och vad vi ska träna, jag har nämligen inte spikat något upplägg utan jag är öppen för alla cykliga förslag. Det enda som är spikat är följande:

Tid: kl 18.00-ca 20-tiden

Samling: utanför anläggningen på Science Park

Ses imorgon kväll då=)!