Lagom till lunchtid var all dagens träning avklarad, först gym och direkt efteråt hojande med Alexander, polaren som ”förärades” med gårdagens blogginlägg=).

 25e apr5

Exercisen i gymmet var ungefär som den brukar vara, dvs. ett gäng basövningar för att få ihop ett helkroppspass. I allmänhet tunga vikter och få reps, förutom för bålen som tränas mer uthålligt. Kändes inge vidare, vikterna kändes klart tyngre än de brukar göra, men det har jag en bortförklaring till. Fick mig inte mitt kaffe i morse – den viktigaste koppen under hela dagen – på grund av att kaffeapparaten var upptagen i korren när jag steg upp. Morgonträning utan morgonkaffe är dömd att misslyckas!

 25e apr2

Shake + bar efter gymmet för att ha lite energi till hojandet

25e apr4

Cyklingen sedan var helt spontan, hade egentligen inte det passet på träningsprogrammet, men kunde inte motstå frestelsen att hänga med Alexander när Uppsala bjöd på ännu en fin dag. Rull i strax över två timmar. Inget pass med ambitioner till fysiska framsteg – för lågintensivt för att höja kondisen och för kort för att ge någon direkt uthållighet – utan det handlade mer om att få trevligt umgänge och själsligt välmående av frisk luft, icke att förringa det=).

25e apr3

Alexander må vara ny i gemet som cyklist, men har redan lärt sig att wheel sucka. Här får man slita arslet av sig i spets á la Jens Voigt medan han typ frihjular bakom;). Nejdå, det var lugnt och fint idag och han jobbade på förtjänstfullt hela svängen, här lade han sig bakom bara för att vi skulle få till en fin cykelselfie=).

 25e apr

Hemkommen från cyklingen och ÄNTLIGEN kaffe – nu är man med i matchen igen!

Nu ser jag fram emot en rolig helg. På både lördag och söndag ska jag vara med som ledare för ett tjejcykelläger ute i Fjällnora, ska bli skoj att vara med och sprida cykelpositivism samt få hoja under lättsamma former. Som tävlingscyklist är man van vid att fästa stor vikt vid prestationen under varje pass. Tycker att det ska bli skönt med en helg där det bara handlar om att ha kul och se till att deltagarna får ut så mycket som möjligt av lägret=).