nu är det inte långt kvar, på lördag morgon rullar gemensam buss ned från Stockholm för att cykla Vätternrundan under 8h.

förra veckan var stenhård cykling, med 3 hårda distanspass samt tävling så fick ihop 58 mil och var helt slaktad på söndagen. Denna vecka kommer vara lugnt med totalt vila förutom igår då jag och Anni cyklade 8,5 mil samt fikade på drömkåken café, jäklar vad hon kan trampa man får verkligen ta i för att hänga med i backarna och kul se hur hon kör på i 35 knyck med kraftig motvind :)

image

efter detta är det total vila tills lördag för min del och laddningen bestå av att egentligen bara släppa alla måsten vad gäller träning och göra andra saker, 450 mil fick jag ihop här innan Vättern vilket är grymt, trodde ett tag inte skulle hinna med 400 mil innan men hade några riktiga brottar veckor som höjde antal mil ordentligt.

Hur laddar man med kosten jo jag försöker att inte hålla på och joxa massa med massa olika laddningar och så utan höja mängden kolhydrater i de vanliga måltiderna, då kommer magen hålla och bene laddas på då jag inte tränar, sen kommer jag inte hålla på att trycks i mig massa kolhydrater dagar innan utan kommer förmodligen äta lite vinergum kvällen innan, har inte fallit för hetsätningen vissa gör utan kommer försöka äta kontinuerligt var 15-20 minut under loppet för att aldrig få någon dipp.

kommer faktiskt vara ganska sköna dagar nu då jag inte behöver träna utan kunna göra annat istället och bara fokusera på plugg och loppet.

vad gäller vädret ser det inte lovande ut tyvärr men jag kommer inte hålla på kasta på mig mina regnajackor och byxor det kommer ta så sjukt mycket vind så jag kör med nya regnavstötande Skoda jackan sen smörja in ben och så med liniment sen blir det väl plastpåsar i skorna :p aja drabbas man av total nedkylning så får det väl vara så men ramlar väl av cykeln innan den tanken infinner sig att rulla av :p

lite tvätt av pärlan ingår också :)  jäklar vilket dropp man har på sadeln ser jag nu :p

image