Idag var otroligt nära att kasta cykeln åt helvete längs vägen och ta en taxi hem.

Hela förra veckan har jag inte haft ett pass utan regn, på morgonen har solen strålat men sen har det bara blivit mer och mer mulet och blåst och det har börjat regna på alla pass. Idag som alla andra dagar så skiner solen på morgonen när jag åker till jobbet, även mitt på dagen när jag ta en lunchpromenad längs ån i Norrtälje så skiner solen, väl hemma så slänger jag i mig maten för att kunna gå ut och köra mina 4 intervall set.

Jag ser att det är mörka moln på ingång och bestämmer mig för att hålla mig inom stan för att kunna ta skydd om det börjar regna, kör till en brant backe och kör 1 set med 7 spurter upp och ned för backen innan jag rullar bort mot andra änden av stan, mitt i intervallen så börjar det pissa ned igen och jävla vad arg jag är känns som en jävla tecknad film att när man går ut så börjar det ös regna och när man går in kommer solen.

Jag rullar hem efter 2 set helt dyblöt och jag är nästan torr direkt igen pga av ilskan, imorgon ska jag försöka ta mig till Danderyd för lite intervaller om jag hinner efter jobbet, får hoppas på mindre regn då.

IMG_7409IMG_7410IMG_0245