Nu är det dags att skriva det första inlägget på www.skandisloppet.se för min del.

Innan det blir en massa om cykel så är det väl på sin plats att jag presenterar mig, eller hur?
Bara för att det inte skall bli en allt för tråkig presentation så kör jag en variant som snurrar runt på olika cykelbloggar just nu, d.v.s. 12 snabba frågor med svar.

1. – Jag är en vinterhatare av rang, och om jag inte hade min familj att ta hänsyn till så hade jag garanterat bott i ett varmt land idag, varför inte Italien?
2. – Jag gillar djur, så pass att jag är en riktig mes när det kommer till kritan, hemma har vi i dagsläget två katter, har varit 3.
3. – Cyklar hellre än bra :D är även en så kallad stilpolis, allt skall matcha, inga 75cl flaskor på min hoj inte, svarta strumpor är en hädelse.
4. – Mitt ”jag mötte Lassie” är många, men skall jag nämna några jag har haft turen att skaka tass med är det: Kungen, medlemmarna i U2, medlemmarna i Depeche Mode, en sabla massa kända cyklister som t.ex. Felice Gimondi, Eddy Merckx etc.
5. – Är en f.d. entreprenör, d.v.s. skapat företag åt andra, gillar att sälja saker. Både på gott och ont.
6. –  Utöver att arbeta med Skandis Bike Weekend så driver jag en cykelbloggsportal under namnet www.cykelbloggar.se och är även frilansare på Svenska Cycling Plus.
7. – Har fallit stenhårt för tv-serien  ”The Walking Dead” har säkert sett alla säsonger minst en 3-4 gånger, trots att jag under min uppväxt och långt in i vuxen ålder inte hade förståelse för de som betalade för att bli rädda.
8. – Utöver cykel, som jag brinner för, så har jag i min ungdom uppträtt på folkparker och discotek under artistnamnet ”Der Robot”, dansade så kallad robotdans men då det är mer än 25 år sedan sist så anser jag vara det preskriberat.
9. – Min fru är grymt upprörd på mig bara för att jag har egenskapen att somna efter 1-2 minuter när jag lägger huvudet på kudden, hon vill ju ligga och diskutera och prata om saker.
10. – Gillar utöver cykel, historia och musik (synthmusik) vilket tyvärr mina tonårsbarn ibland tycker är jobbigt då jag gärna utvecklar ett svar till dem så att de får en föreläsning på en två timmar.
11. – Missade en sak under punkt 10, gillar även inredning, detta intresse delar jag med min fru och vårt hem har till och med varit med i en inredningstidning.
12.- För många som känner mig vet att jag BARA cyklar på hojar av ETT speciellt märke, ni kommer i denna blogg inte kunna undgå vilket märke det rör sig om.
13.- Till sist, min dröm är att, utöver Italien, någon gång i framtiden bosätta mig i södra Sverige, helst Skåne.. varför? Se punkt ett.

Sådär nu har jag väl berättat det mest väsentliga om mig eller? Inte! Ok, jag är född det år många stod på barrikaderna och demonstrerade mot det mest, detta år så mördades även en av USA största medborgarkämpe genom tiderna. Om du vet vem så vet du även när jag är född.

Ha en trevlig kväll,

med cykelhälsningar,
Fritz