Cykel är bäst UTE

Ja, svaret på den frågan beror på VEM man frågar. Fröken vill gärna tro att det rätta svaret är klokt! Helst eftersom hon förra helgen fick en omgång förmaningar om att skynda långsamt och inte öka för fort.

Det var utomhuspremiär på hemmaplan idag i friska vårvindar (läs på gränsen till stormbyar). Coachen var med och bestämde att vi skulle starta vid Ulva för att inte behöva åka på osopade cykelvägar. Just nu påminner många cyklelvägar i Uppsala mer om grusvägar än asfalts dito. Uppsala kommun – ut och sopa!

Fröken ligger först.

Coachen bestämde runda och tydligen hade han lyssnat på sin son – för rundan blev 2 mil. För en cyklist är 2 mil ofta ynkligt och en del anser nog inte ens att det är värt att kalla en runda. Fröken vill hävda att det är klokt och att det definitivt är en runda. Däremot är det tveksamt om fröken verkligen ska behöva ligga först och dra! Vad sjutton hon är ju ett rehabfall! Hur tänkte coachen där? Tänkte han överhuvudtaget? Mycket tveksamt enligt fröken. Han borde rimligen ha legat först HELA tiden! Håller inte ALLA med om detta?

Så glad efter två mil … i stormbyarna

 

Kan konstatera att armen är typ 50 gånger bättre än i februari – den klarade till och med av att fröken stod upp och trampa en bit. Om rumpan/höften är bättre eller sämre märks i morgon. Spännande! Men, nu kan INGEN säga att fröken var oförsiktig på sin utepremiär. Nej, klok och försiktig är orden för dagen!

Vårkänslor :-)