Fröken insåg efter att ha vaknat klockan fyra i morse att hjärnan behövde rensas från distansundervisning, skype, coronapanik osv. Det har INTE varit en bra vecka för frökens psyke.

Calle är i bättre form än fröken

Coachen tittade mycket skeptiskt på fröken när hon meddelade att det var cykling UTE som gällde för fröken. ”Har du tittat på termometern i skuggan?” undrade han och ruskade på huvudet. Det hade inte fröken gjort men hon tog sig en titt …. +1,5 grad. Det är INTE en temperatur fröken normalt cyklar i. Hon är ju lite mesig….

Fasiken vad det blåste..

Det visade sig dock under turen att temperaturen inte var problemet utan det var vinden som ställde till det. Den var  ISANDE kall och minst sagt grym. Den kändes som en vägg när det tog i rakt framifrån hade behövt coachen, men han vägrade att följa med att ta vinden åt fröken (hm… honom har man ingen nytta av). När vinden tog i från sidan vinglade både Calle och fröken.

Måste erkänna att fröken faktiskt övervägde att vända efter 2 km (som sagt var lite mesig). Men, fröken hade sagt till coachen att hon skulle köra tre mil, mycket korkat av fröken för då måste hon ju göra det. Kom hem med 34 km. Får väl ses som en godkänd premiär i det här blåsvädret.