OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen framme vid dagens mål

Rubriken beskriver dagen relativt bra men det var VÄRRE än rubriken indikerar. Fröken, coachen och S var dagens team, målet var Rosersbergs slott. Coachen tog täten! Det är nu det hela börjar. Coachen ”älskar” att dra upp farten och det gjorde han. Fröken svettades som en tok och tänkte elaka tankar. S var inte till någon hjälp utan slet på, erkände senare att han hoppades att fröken skulle säga ifrån.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S är nöjd med fikat

 

Fröken överlevde med nöd och näppe i värmen till fikat. Fick en välbehövlig coca cola och en god cheescake. Sedan var det ju ”bara” hemresan kvar. Det är nu frökens ben slutar fungera, i varje liten uppförsbacke ser hon hur coachen och S försvinner i fjärran. Snacka om knäckande! Funderar allvarligt på att sluta cykla….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som ni kan se är coachen en tuffing.

Till slut fick vi stanna på en kyrkogård för att fröken ska få kyla ned sig lite! Vem fasiken påstår att det är KUL att cykla?

Efter pausen fick vi ett litet åskregn över oss och då sjönk temperaturen i luften med eventuellt två grader…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S skrattar åt en fröken i nöd. Han är inte snäll…

Väl hemma efter 98 km började frökens ben och fötter att krampa. Då står coachen bredvid och tjatar ”Drick mer, du måste dricka mer…”. Jo, han lever fortfarande – konstigt nog!