Man ska leva som man lär! Just nu är det liiiite jobbigt för fröken. Brukar ”tjata” på alla mina elever om vikten av att sätta upp mål och att gärna utmana sig själv lite när man sätter målet. Låter väldigt bra och klokt när fröken säger det till eleverna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo det är fröken :-)

I januari tänkte fröken att hon borde ha ett mål med årets cykling. Satte målet till 600 mil. Så långt har fröken aldrig cyklat ett år förut (lite utmanande med andra ord = leva som man lär).

Året började sååå bra men sedan blev det knäproblem. Vilket gjorde att det inte blev någon cykling på en månad. Och det var inte vilken månad som helst! NEJ MAJ!!! Som i vanliga fall brukar ge många mil. Fasiken! Inte bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solen sken i alla fall

 

Det här gör att fröken ligger risigt till för att klara sitt mål. Det är 130 mil kvar! Och som alla vet inbjuder inte oktober, november och december till cykling för en pipig fröken som inte gillar att frysa, bli skitig och/eller blöt.

Mot den bakgrunden fick fröken ge sig ut i dagens stormiga väder (solen sken i alla fall) under parollen varje km räknas och är viktig. Hade aldrig gjort det i normala fall.

Försökte tänka att fröken gjorde det där som hon brukar säga till eleverna – ansträng dig lite extra! I frökens fall var det att trotsa vinden och att det ”bara” var 8 grader ute. För eleverna är det kanske en extra timmes läxläsning. Just idag hade fröken föredragit läxläsningen. Fy sjutton för MOTVIND!