Coachens rygg var bra nästan hela rundan.

Coachen var riktigt snäll på dagens runda. Låg och drog i motvinden, plågade inte fröken hur mycket som helst uppför alla små backar. Vad har hänt?

Fast bevisligen låg jag först ibland

 

 

 

 

 

Ja, frökens teori är det var bullarna han fick till frukost. Fröken har ju som bekant F i att cykla men när det gäller att baka vanliga vetebullar med kanel eller vanilj, då är hon som ett cykelproffs på Girot. Hon har helt enkelt A i konsten att baka goda bullar. Och igår fyllde fröken på förrådet av bullar som varit slut ett tag. Kan det vara så enkelt att coachen blir snäll av bullar?

Under tåget gick färden

Bulleffekten avtog dock under rundan, sista milen var den helt borta. Då tyckte coachen att fröken borde prova att förbättra en stravasträcka på 2,9 km. Alla vet att det gör ONT att förbättra en stravasträcka. Men, säger coachen att fröken ska försöka gör hon det.

Tittar man på dagens bilder kan man nästan tro att fröken drog hela tiden.

 

 

 

 

När fröken höll på av syrebrist åkte coachen och skrek saker som ”håll ut”,”tappa inte nu”, ”bra” och så klassikern ”ända in i kaklet”.  Då var han inte populär… Förbättra fröken sig? Ja, med 4 sekunder.

Nästa gång får fröken ta med bullar och mata coachen med under vägen så kanske hela rundan blir behaglig.