Sportskor och tights

Vem är det som går och går och aldrig kommer till cykeln? Rätt svar är givetvis fröken. Men, fasiken den som ger sig. Fröken fortsätter att promenera och klär sig lite sportigt för att bli lite extra inspirerad. Under dagens promenad kom hon fram till att hon behöver ett cykelmål.

Det gäller dock att målet ska vara sådant att fröken gör som coachens son säger: ”Ta det lugnt och öka försiktigt, fortsätt och promenera och gör dina grundövningar.” Det innebär att fröken inte tänker cykla fem mil sin första cykelrunda, efter bakslaget som hon gjorde i Spanien i februari. Nej, nu ska fröken vara klok och tålmodig! Vem tror på det?

Livet är för kort för att sura alltför långa stunder

 

 

Det gäller alltså att hitta ett klokt och skoj cykelmål som inte är för långt och strapatsrikt utan något enkelt. Ni ser klokhet och tålamod råder.

Efter att ha letat ett tag hittar fröken sitt mål – Uppsalatrampet! Det går en, förhoppningsvis, vacker fredagskväll i maj på fina vägar och det är depåstopp fastän det bara är tre mil. Fantastiskt! Och till och med coachens son måste erkänna att det är rimligt.

Dagens vårtecken

 

Men, vet ni vad som skulle göra det hela ännu mer fantastiskt jo att man var ett helt gäng som cyklade och efter målgång svängde ned på en trevlig uteservering och tog en AB (After Bike). Undrar om någon vill hänga med?