OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen ser glad ut = fröken plågas

De senaste dagarna på Touren har man pratat en massa om vinden! Ha ha säger fröken. De skulle ha varit med dagens runda med coachen, där kan man snacka om vind. Coachen verkade tycka att det var/är värre för tourcyklisterna men hans referensramar är ju lite konstiga. Det vet väl alla?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mesig frökenfart…eller? OBS! Ni ser väl vem som är först!

För en medelålders cykelfröken med normala referensramar var det tufft i vinden. Och inte var det lika mycket medvind som motvind. Nej, det var besvärlig sidvind när det rimligen borde ha varit trevlig medvind.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumbo fika..

Coachen har inga problem med vinden i ”mesig” frökenfart. Men, fröken fick släppa hans bakhjul några gånger när det var uppför och elak motvind. Bara att inse – fröken är inte fullt så bra på att ta hjul som hon ibland inbillar sig. Hm… det här gör att man kan dra den elaka slutsatsen att fröken inte är bra på något. Är det någon som vågar sig på att säga det högt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla fröken lutar…

I den här blåsten slog coachen till med en runda på 87 km – är det verkligen sunt? Fika blev det på en Jumbo Jet och det var häftigt men fikat var inte det bästa.