OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dags för start

På facebook ser man en massa personer som cyklar utomhus och påstår att det är skönt! Idag var det dags för fröken att syna deras påståenden.

Coachen vägrade! Han hävdade att det var viktigare att han ”tränade” på att spela bas.  Han uttryckte saken så här ”…. jag är klart sämre på att spela bas än att cykla…” . Fröken fick order om att vara ute i två timmar och inte köra hårt utan ta det lugnt.

Tog crossen – CC – och det var bra. För det var till och med lite is på ett ställe på vägen. Då längtade fröken tillbaka till Spanien.

Efter en timme började det bli kallt! Hur sjutton ska man hålla rumpan varm vid cykling i kyla (3+ räknas som kyla vid cykling)? Ungefär samtidigt som kylan kom också motvinden. Isande kall motvind! Och ingen rygg att gömma sig bakom. Hur kul är det att cykla då?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På väg – frågan är när ska de sopa gatan?

Kom hem efter 2 timmar och 1 minut – säger coachen två timmar så är det två timmar. Farten var inget att skryta med kan jämföras med en hyfsad snigel.

Slutsats: Mina kontakter på FB har fel. Det är inte skönt att cykla ut när det är +3 grader och blåser. Nej – ge fröken minst 10 grader och sol så kan vi börja prata om skön cykling.