OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Putte granskar frökens stil

Varför kan coachen och fröken inte ordna en ”normal” annandagsfrukost? Nej, hos coachen och fröken får en av gästerna – coachens son Putte – och fröken slita häcken av sig innan någon av gästerna får frukost. Putte är i och för sig härdad. Man, blir det när man haft coachen till pappa i 27 år. Inget verkar förvåna hans barn!

Det stod trainerutmaning på dagordningen! Fröken mot Putte… planerat var 4 km backe men på grund av en miss från coachen blev det ”bara” två stigningar på 800 meter vardera. Till Puttes stora lycka och frökens olycka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu går det tungt

Fröken började, och Putte stod hela tiden vid sidan om och suckade, hejade på och verkade – tro det eller ej – nervös. Var han rädd att bli slagen av en medelålders cykelfröken, som också kan liknas vid en knubbsäl. Nej! Det kunde väl ändå inte vara möjligt? Han är ju ung och vältränad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jobbigt jobbigt

När fröken var klar var det Puttes tur. Man riktigt såg hur hornen växte ut på honom och pannbenet är definitivt lika tjockt som coachens (och det vill inte säga lite), sådan far sådan son. Han trampade så stenhårt och fort att han knappt kunde stå på benen när han klev av. Sanningen att säga trillade han ihop i en hög på golvet… Men, han VANN! Och utklassade fröken, med 3 minuter. Klart förnedrande om man inte kommer ihåg hur gammal fröken är.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nej, det här var inte kul…

Men, Putte – bara så du vet – nästa gång kör vi längre! Och fröken kunde stå på benen när hon klev av cykeln och hade kunnat fortsätta ett par km till. Hade du?