Grått och åter grått..

Hade som mål för en månad sedan att komma ut på en runda på crossen varje vecka, till snön kommer. Första veckan i november kom fröken ut, sedan slog förkylningen från helvetet till. Nu verkar det som förkylningen äntligen har packat ihop sitt snor, hostningar, heshet, röstförlust, matthet med mera och dragit vidare till någon annan stackare.

Förbaskade dragkedja

 

Testade ett gympass igår och det kändes ok, så när det inte regnade vid 12-tiden var det bara att ge sig ut. Fröken på sig en massa kläder – tycker det är svårt att veta vad som är lagom när det är 3 grader ute. Givetvis började dragkedjan till ena skoöverdraget att trilskas – inte första gången. Blev till att åka med öppen häl.

Behövdes inte idag…. Var förvånansvärt torrt

 

 

Lyckades ganska bra med klädseln, frös inget alls de första tre milen men sedan ville inte fingrarna vara med längre, och mage, rumpa och bröst började också protestera.

Frökens jacka var det enda med färg idag…

Såg inte en enda cyklist – är det bara fröken som är galen nog att cykla en dag som denna? Det var ju ändå i princip vindstilla och det händer INTE ofta i Uppland.

Fröken var i alla fall galet nöjd med turen när hon tinat upp i duschen och fått i sig en sen lunch.