DCIM101GOPRO

Uppför….

Efter att ha fixat diverse saker på förmiddagen var det dags för en ”uppvärmingsrunda” här i Spanien. Inte för att man behöver cykla för att bli varm, här finns det nämligen SOL! Ja, jag vet otroligt!

Höjdkurva

Dagens höjdkurva

Men, fröken var på gränsen till utsvulten (efter en hemsk resdag igår….) så mat var ett måste. Jag kom på den lysande idén att vi skulle äta dagens lunchmeny på Brunos…. Det är bara det att för att komma till Brunos måste man cykla drygt 8 km uppför. Ja, det var min idé att vi skulle äta där! Coachen är faktiskt helt oskyldig!

DCIM101GOPRO

Rullar in till lunchstället

När vi kom fram till stigningen gav sig coachen iväg och jag fick trampa på i mitt eget tempo (läs snabb snigel). Kändes helt ok och när coachen kom tillbaka för att titta till mig (efter att ha varit upp på toppen och vänt), var jag varken grinfärdig eller redo att kasta cykeln utför något stup. Konstigt!

Kan meddela att lunchen var värd stigningen, först fantastisk tapas, sedan kött för mig och till slut Creme de la Catalan….. Tur att vi hade en bit hem. Nu är jag uppvärmd!