Inte kul att vara cykelfröken idag. Naprapatbesök och en hemsk lott har fått frökens humör att gå i botten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur kan tre små märken ha gjort så ”jäkla” ont när nålarna satt i? Obegripligt.

Om vi börjar med naprapatbesöket, alla vet att naprapat besök är det samma som smärta. Frågan är bara hur ont det kommer att göra? Dagens naprapat slog rekord, med hjälp att tre nålar i frökens ljumske. Han fröken att säga fula ord och bita sig i underläppen för att inte skrika högt. Dit går fröken frivilligt och betalar för eländet. Fick med mig övningar hem som ska göras och återbesök nästa vecka. Förhoppningsvis är det som man brukar säga…. Ont ska med ont fördrivas.

Men, det är inte nog med att fröken plågats hos naprapat idag – nej då.  Coachen har gjort något som han antagligen kallar romantiskt och gulligt. I fröken värld är det GALET och HEMSKT.

Det finns två lopp i de Spanska delarna av Pyreneerna, som är så populära att man måste köpa en lott för att ha en chans till startplats. Ja så många galna cyklister finns det. I år cyklade coachen det långa loppet (200 km), fröken var med som turist och trivdes utmärkt med det. Lovade glatt att följa med som turist även nästa år om coachen vann en startplats.

Nu har coachen helt på EGET initiativ köpt en lott till fröken. Tack och lov inte till det långa loppet – lite tankeförmåga har han – men till den korta sträckningen. Det är hemskt nog… tänk er själva 85 km i Pyreneerna hur många hemska höjdmeter lär inte det bli?

Vill nu ALLA vara snälla nog att hålla tummarna för att nummer 21 är en nitlott!