Sol men uppförsbacke dvs 1-1

Coachen och fröken har olika åsikter om de senaste 7 dagarna. I och för sig är det inte ovanligt att vi har olika åsikter men när den ena (läs coachen) hävdar att vi har haft avkopplande semester och den andra (dvs fröken) hävdar att det har varit tufft träningsläger – ja då står man långt från varandra.

Cerveza con limon

Vad som talar för avkopplande semester är att solen har lyst! Det är skönt och behagligt. Där får coachen EN poäng. Han får också EN poäng för att fröken fått god spansk mat. Alla favoriter har hunnits med som paella över öppen eld, musslor och inte att glömma alla underbara frukter och grönsaker. Cerveza con limon och en del vin talar också för semester ännu En poäng till coachen som nu är upp i TRE poäng. Men där är det slut för coachen. Totalt TRE poäng.

Det lutar mer än vad som kan kallas semester

 

Om man börjar med antal höjdmeter – drygt 2700 – så får fröken minst ETT poäng, det är inte semestercykling. Lägg till att det cyklats mer än 40 mil och då har fröken haft två vilodagar  och fröken får, självklart ETT poäng till.

Fröken tappade första klungan men låg före andra klungan i Vuelta cyklingen.

 

Att deltaga i gruppcykling uppför en Vuelta etapp är definitivt ETT poäng för träningsläger – dvs fröken.  Att det är en konstig spansk tradition att göra det på nyårsdagen innebär väl INTE att fröken behöver deltaga! Nej, coachen insåg att det var ett tillfälle för fröken att cykla i grupp.

Galna spanjorer, coachen och fröken.

 

 

 

Cykla ihop med spanjorer = träningsläger. Det vet ju alla att spanjorer är galna cyklister och dessutom gruppcykling. Här får fröken ETT poäng till.

Vidrigaste backen…. lika hemsk uppför som nedför

 

 

Ny väg med en backe där det lutar över 13% – snacka om träningsläger. Coachen tjatar jämnt om att fröken MÅSTE lära sig att cykla uppför. ETT självklart poäng till fröken.

Fröken ler av någon helt outgrundlig anledning

 

 

 

Fröken tar ETT snabbt poäng på att coachen kört på och tvingat fröken att hålla tempo på platten. Inte ens då har det varit semestercykling för fröken.

Som alla märker rasar poängen in för fröken och redan nu är ställningen 6-3 till frökens fördel. Tror att det är bevis nog. Vi har varit på TRÄNINGSLÄGER: