Hade tänkt bespara er min senaste omgång på trainern. Men, med några timmars distans till bedrövelsens kan jag bjuda på några väl valda delar av passet.

Det inleddes med att jag ställde mig på vågen och konstaterade att jag är som en rund gris. Det där med viktminskning är tydligen varken för grisar eller fröknar. Här sjönk frökens humör till dagens första bottennotering. Coachen tyckte att jämförelsen med en gris var skoj och det gjorde inte frökens humör bättre.

Upp på Miss C, efter besöket på vågen. Hon låter sig troget spännas fast i gammeltrainern. Sedan var det bara att trampa och trampa och trampa. Svetten rann, benen blev stumma, sittknölarna på rumpan domnade bort och  tempot påminde om en snigels. Den uppmärksamma läsaren kan konstatera att coachen är tillsammans med en fröken som egentligen är en förklädd knubbsäl, gris och snigel. Börjar likna ett mindre zoo.

?????????????

Kommer jag att klara några
Spanska backar i februari i år?

Efter en timme och 20 minuter klev jag ”helvetes maskinen” och konstaterade att det inte finns en chans att jag klarar några spanska backar om 14 dagar. Nu hängde nästan tårarna i Frökens ögon för hon var så besviken på sig själv…

Då tog coachen fram den här filmen från förra året. När vi var i Spanien i februari och cyklade över tre berg allt för att inspirera mig lite.

http://www.youtube.com/watch?v=2gXNHZ3WvKQ&feature=youtu.be

Ja, titta själv och ställ er sedan frågan, blev Fröken inspirerad?