OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Backpass

Lördagsförmiddag med backträning på trainern kan det vara något? Ja, det kan vara vidrigt jobbigt och näst intill outhärdligt. Men, ska fröken komma i form till sportlovet,  krävs det ”lite” slit!

Det finns en fördel med den här typen av pass och det är att efteråt är fröken äckligt nöjd med sig själv. På gränsen till självbelåten.

VIRB Picture

Trampar fort :-)

Har funderat en del på det här med ”form” – det är intressant tycker fröken. Som eventuella läsare säkert märkt är fröken inte direkt fotomodellsmal, lägg till att hon passerat 50 och inte lyft sig varken här eller där. Utifrån det kan man komma till slutsatsen att hon är långt från de idealbilder av kvinnor som visas i media. Det skulle inte förvåna fröken om det finns en och annan person där ute som tycker att fröken inte borde visa så mycket hud och svett på sina foton. För det är inte så en medelålderskvinna ska framhållas/synas – om hon nu ens ska synas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen fotomodell

Till den som eventuellt tycker det vill fröken bara säga – planerar inte att lyfta mig eller bli trådsmal hoppas däremot på en eller annan ny muskel. Och fröken kommer fortsätta att lägga ut svettiga bilder i träningskläder.