Någon som har saknat fröken? Inte det.… Hm! Inte ens någon som märkt att frökens blogg varit nere i FLERA veckor. Snälla kan inte någon skriva något snällt nu.

Coachen i teambil på Vultan

Blogguppehållet beror inte på att fröken slutat cyklat, utan på M (ansvarig för Uppsala Bike weekend) som har pysslat med diverse saker som gjort att hemsidan legat nere. M hävdar att det här kommer att leda till förbättringar för de cyklister, som ska köra loppet i vår. Det gjorde därför, enligt M,  inte något att världen fått vara utan frökens pip och gnäll ett tag. Han har, enligt fröken, en hel del att leva upp till efter detta….

Tjuvtränande coach mitt i smeten

 

 

 

Under blogguppehållet har coachen varit i Spanien och åkt teambil på Vueltan. Inser någon hur odräglig han var efter detta? Fröken fick vara hemma och jobba och nöja sig med rundor på den blåsiga Uppsala slätten – rättvist? Nej knappast!

Sedan kommer coachen hem, tar med fröken ut på en runda och håller ett tempo som är allt annat än frökenanpassat. Ska fröken behöva lida för att coachen varit i Spanien och tjuvtränat?

Som ni märker har ni missat en hel del…. Men, nu är frökens cykelblogg om stort och smått tillbaka.