En nöjd coach och en pipig fröken

Tänk hur kort frökens minne är ibland…. Alla vet att det blåser på Uppsalaslätten! Frågan är bara hur mycket? Idag var det rejält. Fröken som hoppats på en ”lugn” hemmarunda efter stormen i Spanien. Hur tänkte hon då?

Turligt nog ”offrade” sig coachen på att cykla 55 km med fröken innan han mosade iväg på egen runda. Misstänker dock att han bara cyklade med fröken för att kontrollera att hon sköter sig.

Stretch paus

Ja, han är ju coach och har satt upp rehabregler för fröken…. ni vet den där tråkiga ”trampa på lilla klingan regeln”. Regeln gäller både i medvind och motvind. För fröken är den ok i motvind men i medvind måste hon erkänna att hon glatt slängt i stora klingan och rejält tunga växlar.

Coachen valde dessutom en väg som förmodligen inkluderade han varenda liten backe inom en radie på 5 mil. Fröken skulle aldrig själv valt den vägen. Men, coachen hojtade glatt – Fröken du behöver det här! Hm…. vad vet han om det!

Solen sken och himlen var blå…

Han lät dock fröken stanna och stretcha ryggen mitt i rundan. Får väl läggas på hans pluskonto (han lär behöva alla plus han kan få). På minuskontot hamnade alla små backar han hittade och att fröken INTE fick något fika.

Märktes att cykelsäsongen kommit igång här hemma. Vi såg flera ensamma cyklister och mötte Team Sky Blue Uppsala på tjusiga raka led. Och alla hejade på fröken och coachen. Det gillas MYCKET.