Så här ska det vara när man cyklar

Efter att ha varit på ett tufft träningsläger i Spanien, som en del felaktigt blandat ihop med semester (läs coachen och andra korkade…) är fröken tillbaka i vardagen. Vardag innebär jobb – som fröken – och att möjligheterna att cykla ute är lika med NOLL. NEJ NEJ NEJ ni kommer inte att få se fröken cyklandes på isiga vägar i minusgrader. I det här fallet har hon till och med stöd av coachen. Vinter i Sverige = INGEN cykling ute för oss.

Det innebär att det som är tillgängligt är trainerträsket. För fröken MÅSTE cykla – för tänk om nummer 21 är en vinstlott. Då ska fröken cykla ett lopp i Pyreneérna i juni och för det krävs form – och då menar inte fröken rund som annars är hennes normala form. Nej, då krävs starka cykellår och lungor – suck. Många höjdmeter och rejäla lutningar – kommer att slå piprekord.

Fröken i flashlight

Swift gör trainerträsket lite roligare, men det är ju inte som att cykla ut i solen bland apelsinträd och med klarblå himmel. Nej, det är svett och tristess. Med, lite tur blir det fin skridskois, då kan fröken åka långfärdsskridskor och lämna trainerträsket några dagar i veckan.

Ja, fröken svettades… Zwift har rätt

 

 

Idag härdade fröken ut i drygt tre mil på trainern inte så illa. Kom ihåg! Fröken är ju en medelålders kvinna som liknar en knubbsäl och mot den bakgrunden så….