OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vem vågar säga NEJ till den här mannen? Coachen!

Coachen hade kallat till träningsrunda idag för Team Cykelfrökens medlemmar. Alla dök givetvis upp. Vem vågar säga nej till coachen?

Vi gav oss iväg och till en början var det glada miner i medvinden… Medvind det är grejer det! Inget pipande och gnällande förutom från fröken som var konstant sist uppför VARJE backe! Skyller det på R som var som ett ystert föl på cykeln och aldrig verkade bli trött.

Givetvis ingick fika på träningsrundan. Och  med tanke på klassen på Teamet så blev det slottsfika – Steninge slott.

Efter fikat började allvaret = MOTVINDEN. Den var grym tyckte iallafall fröken och lilla Ettermyran. Coachen och R verkade inte alls speciellt lidande. Fröken kom fram till att blåser det så här på Skandis kommer teamet att få en Teambil! I den kommer fröken att åka och serva Team Cykelfröken. Tror att lilla Ettermyran inte skulle haft något emot att åka Teambil den sista 1,5 milen idag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alla var bra på fika!

Måste säga att alla teammedlemmar skötte sig idag. Coachen var stabil, R måste komma ihåg att inte alla känner sig som ystra föl utan tycker att man kan SAKTA ned i uppförsbackar och vid vägkorsningar, kraftiga svängar osv… Lilla Ettermyran behöver fixa till cykeln och öva på plattmos (hon var grym uppför men när det blev plattmos och motvind hände något….). Fröken är nog Teamets svaga länk. Pep i varje uppförsbacke, skrek på coachen och på R men hade bra flyt på fikat.

Hur långt vi cyklade? Ja, 94 km blev det totalt. Inte illa….